”ESCAPE” E ftuara italiane çudit Juliana Pashën me “sekretet” e Bergamos!E Diell”, 24 Nëntor 2019
24/11/2019 17:30

Rubrika: Flori Gjini

Episodi i plotë: E Diell 19Janar 2020 Entertainment Show
19/01 19:24
Debati nxehtë në Beauty! Greta I kërkon Lidonës tël argohet nga emisioni!”E Diell”, 19Janar 2020
19/01 19:24
“Largohu nga emisioni!” Greta dhe Lidona debat në mes të sfidës “E Diell”, 19 Janar 2020
19/01 18:57
Gjithçka nuk dinit për produktet e mishit e zbuloni në CONAD “E Diell”, 19Janar 2020
19/01 18:41
Fjorentina përballet LIVE me Olsin: Nuk ka më rikthim me ty! “E diell”, 19 Janar 2020
19/01 18:29
Fjorentina e “BB” mbyll hesapet me Olsin: Pse më tradhtove kur më doje? “E Diell”, 19Janar 2020
19/01 18:10
Dibra destinacioni turistik që po “çmend” turistët”E Diell”, 19 Janar 2020
19/01 18:08
Liri Rasha kolazh me këngë dibrane “E Diell”, 19Janar 2020
19/01 17:35
Liri Rasha: Ja çfarë më mësoi Vaçe Zela dhe Luçie Miloti “E Diell”, 19Janar 2020
19/01 17:24
PAP Test-I zbulon tumoret e hershëm të qafës së mitrës INTERMEDICA “E Diell”, 19Janar 2020
19/01 17:06
Asistentja vë me shpatulla pas murit profesorin “E Diell”, 19Janar2020
19/01 17:02
Aparatet e drejtimit të dhëmbëve që bëjnë çudira në “My Dental Clinic” “E Diell”, 19Janar 2020
19/01 16:46
Henriku eleminohet!Trazohen ujërat në Për’puthen, konkurrenti sfidon djemtë E Diell, 19Janar 2020
19/01 16:27
Kush do të eleminohet? Djemtë në Për’puthen japin nominimet e tyre, “E Diell”, 19 Janar 2020
19/01 16:26
Maren kërkon sërish takim me Antonetën, Ina: Më kujtove Enon, “E Diell”, 19 Janar 2020
19/01 16:14
Parodi Pupazzet ‘Çfarë ka sot në E Diell’, 19Janar 2020
19/01 15:33
Episodi i plotë: E Diell 12 Janar 2020 Entertainment Show
12/01 19:23
Modelja braktis sfidën, çfarë ndodhi tek Beauty “E Diell”12Janar 2020
12/01 19:22
Eliza Hoxha këndon “Pendimi” “E Diell”, 12 Janar 2020
12/01 18:43
Rreziku nga hepatiti, vjen në INTERMEDICA aparatura e re”E Diell” 12 Janar 2020
12/01 18:38