Lajmi i fundit
Krerët e bashkësive fetare në Shqipëri apel Merkel dhe Macron për hapjen e negociatave
Erdhi momenti, si të përdorni Mobike, biçikletën më “cool” në Tiranë
08/06/2018 15:01

Biçikletat “Mobike” ka disa ditë që xhirojnë nëpër rrugët e Tiranës, por sot pasdite do të nisin zyrtarisht të bëhen pjesë e pandashme e lëvizjes sonë nëpër qytet.