Epoka e mbipeshës
22/09/2011 19:00

Dikur dreka për ne shqiptarët ka qenë një vakt i plotë e i shëndetshëm. Sot, ndryshimi i regjimit të punës, jetës plot dinamikë dhe lëvizjet e shumta e kanë zbehur këtë traditë. Në shumë raste, sallata, supa, perimet e zarzavatet zëvendësohen nga sufllaqet.