Episodi i plotë – Wake Up, 12 Shtator 2019
12/09/2019 13:27

Tema: Moti, Adiola Bani Tema: Shtypi - Lexohen mediat online shqiptare dhe të huaja. Tema: Këmbimi valuator Tema: Almanak, Çfarë ka ndodhur sot? Tema: Uji i ndotur, shkaktar për infeksionet e rënda Te ftuar: Pëllumb Pipero Ne telefon: Rovena Daja Tema: Tradita autoktone shqiptare që promovon Shqipërinë Shkrimi i prestigjiozes NYT. Turistët kërkojnë ushqimin, agroturizmin dhe artizanatin tradicional lokal Te ftuar: Bledar Kola, Flori Uka, Manjolla Lloja Tema: Shtigjet malore, moda e viteve të fundit për aktivitet fizik Nga hiking deri tek maratonat në mal Te ftuar: Albiona Muçoimaj, Altin Sholla Tema: Luan Rama na njeh me konsujt francezë që shërbyen në Shqipërinë e Mesjetës Shkrimtari ka promovuar dje ka promovuar dy librat më të fundit, “Konsullatat franceze në Shqipërinë e shekujve XVII-XIX” dhe “Udhëtim në Athinë e Kostandinopojë” Te ftuar: Luan Rama Tema: Rikthimi i TNT Grupi që i këndon bjondinave dhe dashurisë së humbur Te ftuar: Bekim Hallaqi, Murat Shabani Llapa

Wake Up/ Lore dhe Vin Veli: Me “Tonight” synojmë tregun botëror
23/09 15:07
Wake Up/ Ligji detyron ndërtuesit të sigurojnë apartamentet deri në 10 vjet
23/09 14:57
Epsodi i plotë – Wake Up, 19 Shtator 2019
19/09 14:19
Wake Up/ Fituan medalje në Olimpiadën e Moskës: Shkuam kokëulur por erdhëm kokëlartë
19/09 11:11
Wake Up/ Filmat më të mirë ndërkombëtarë do të shfaqen në Tiranë në javën e TIFF
19/09 11:08
Wake Up/ Shkodra dhuron biçikleta në “Ditën e biçikletës
19/09 11:03
Wake Up/ Nga 34 mijë të diplomuar në 2018-ën vetëm 34 janë punësuar. Në Ballkan e njëjta situatë
19/09 10:44
Wake Up/ Lavatriçja dhe televizori nuk janë kritere për ndihmën ekonomike. Penalizime kush abuzon
19/09 10:27
Wake Up/ Të diplomuarit e papunë
19/09 10:17
Epsodi i plotë – Wake Up, 18 Shtator 2019
18/09 14:12
Wake Up/ “Western Promises” ekspozita për konfliktet dhe premtimet e rreme, në Kryeministri
18/09 12:11
Wake Up/ Pse shqiptarët kanë mungesë jodi në organizëm dhe çfarë sëmundjesh shkakton kjo
18/09 12:09
Wake Up/ Në Shqipëri nuk ka ligj që mbron fëmijët nga abuzimet seksuale në internet
18/09 12:07
Wake Up/ Merita Halili, emocionohet kur kujton prindërit, spektatorë në koncertet e saj
18/09 12:05
Wake Up/ De Fest Apolonia bashkon teatrot nga Shqipëria, Italia dhe Mali i Zi
18/09 12:03
Epsodi i plotë – Wake Up, 17 Shtator 2019
17/09 14:15
Wake Up/Andi Lila: Do thyej rekordin në fushë do luaj deri 41 vjeç
17/09 11:55
Wake Up/Matësat inteligjentë, për të zeruar mbifaturimet e energjisë
17/09 11:16
Wake Up/Agron Tufa na prezanton me “Zonja asnjeri dhe zoti askurrkush”
17/09 11:09
Wake Up/ Salmonela te mishi i pulës nisin kontrollet dhe gjobat në supermarkete
17/09 10:46