Episodi i plotë – Wake Up, 11 Shtator 2019
11/09/2019 14:25

Tema: Moti, Adiola Bani Tema: Shtypi - Lexohen mediat online shqiptare dhe të huaja. Tema: Këmbimi valuator Tema: Serbia po spastron etnikisht Luginën e Preshevës Shqiptarët në Medvegjë po çregjistrohen nga regjistri i gjendjes civile Të ftuar: Nexhat Behluli Tema: INSTAT: Gratë të varura ekonomikisht nga burrat! Qytetarët: Lekët i mbajnë gratë, i menaxhojnë më mirë... Të ftuar: Belioza Çoku, Besart Kadia Vox-pope: Buxheti familjar Tema: Në panairi i Artizanatit brenda Kalasë së Tiranës Lidhje LIVE: Vilma Kërҫiku Tema: Banka Botërore: Shqipëria ndër vendet me numër të lartë të diplomuarëve në shkenca 4 nga 10 të diplomuar në shkenca, është femër Tema: Julia Stefani , një rast suksesi që tregon eksperiencën në Silicon Valley Pse e la Shqipërinë rreth 15 vite më parë Të ftuar: Julia Stefani Tema: Djemtë e “Fiks Fare” pa dorashka… Devis Muka dhe Dorian Ramaliu "festojnë" 4-vjetorin bashkë Të ftuar: Devis Muka, Dorian Ramaliu

Epsodi i plotë – Wake Up, 19 Shtator 2019
19/09 14:19
Wake Up/ Fituan medalje në Olimpiadën e Moskës: Shkuam kokëulur por erdhëm kokëlartë
19/09 11:11
Wake Up/ Filmat më të mirë ndërkombëtarë do të shfaqen në Tiranë në javën e TIFF
19/09 11:08
Wake Up/ Shkodra dhuron biçikleta në “Ditën e biçikletës
19/09 11:03
Wake Up/ Nga 34 mijë të diplomuar në 2018-ën vetëm 34 janë punësuar. Në Ballkan e njëjta situatë
19/09 10:44
Wake Up/ Lavatriçja dhe televizori nuk janë kritere për ndihmën ekonomike. Penalizime kush abuzon
19/09 10:27
Wake Up/ Të diplomuarit e papunë
19/09 10:17
Epsodi i plotë – Wake Up, 18 Shtator 2019
18/09 14:12
Wake Up/ “Western Promises” ekspozita për konfliktet dhe premtimet e rreme, në Kryeministri
18/09 12:11
Wake Up/ Pse shqiptarët kanë mungesë jodi në organizëm dhe çfarë sëmundjesh shkakton kjo
18/09 12:09
Wake Up/ Në Shqipëri nuk ka ligj që mbron fëmijët nga abuzimet seksuale në internet
18/09 12:07
Wake Up/ Merita Halili, emocionohet kur kujton prindërit, spektatorë në koncertet e saj
18/09 12:05
Wake Up/ De Fest Apolonia bashkon teatrot nga Shqipëria, Italia dhe Mali i Zi
18/09 12:03
Epsodi i plotë – Wake Up, 17 Shtator 2019
17/09 14:15
Wake Up/Andi Lila: Do thyej rekordin në fushë do luaj deri 41 vjeç
17/09 11:55
Wake Up/Matësat inteligjentë, për të zeruar mbifaturimet e energjisë
17/09 11:16
Wake Up/Agron Tufa na prezanton me “Zonja asnjeri dhe zoti askurrkush”
17/09 11:09
Wake Up/ Salmonela te mishi i pulës nisin kontrollet dhe gjobat në supermarkete
17/09 10:46
Epsodi i plotë – Wake Up, 16 Shtator 2019
16/09 14:05
Wake Up/Frika nga shkolla, çrregullimi psiko-emocional që prek fëmijët nga 5-14 vjeç
16/09 12:47