Episodi i plotë: Soirée rikthen “meteorët” 2, 17 Prill 2019
18/04/2019 00:00

Moderatore dhe Autore: Jonida Shehu Autore: Alda Bida Të ftuar: Bedri Islami, Fabian Basha, Odeta Katundi, Erion Korini, Hygerta Sako, Ludmilla Baballëku, Besmir Metani, Tatjana Kora.