Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 3, 12 Tetor 2019, Entertainment Show
12/10/2019 23:15

Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Milaim Zeka, Mariza Ikonomi, Edlira Qefalia, Arbnora Ademaj, Endri Prifti, Stefi Prifti

Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11 23:16
Ermal Fejzullahu si baba në Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11 23:00
Deklarata e Ronela Hajatit për Samantën, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11 23:00
Ndaje ose haje, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11 23:00
Nostalgji, “Miqtë e mi” nga Teuta Selimi, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11 23:00
Teuta Selimi, “Lule të bukura ka Tirana”, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11 23:00
Puthja e parë e Sergios me një personazh VIP, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11 23:00
Ermal & Fifi dalin kushërinj në Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11 23:00
Sfida e kabinave, Don Phenom & Ronela, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11 23:00
Kërcim sexy dhe përgjigje nga Blerona Zeqiri, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11 23:00
Kompleksi që ka Ronela Hajati, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11 23:00
Nostalgji, “Për një dashuri”, Ermali, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11 23:00
Sergio, performancë, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11 23:00
Ermal Fejzullahu, “Fshatarja ime”, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11 23:00
“Dilema’, Don Phenom ft.Ronela Hajati, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11 23:00
Fifi ka diçka për t’i thënë Rina Balaj, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
16/11 23:00
Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 3, 9 Nëntor 2019, Entertainment Show
09/11 23:16
Samanta ft. Onat, “Ti se din se”, Shiko kush LUAN 3, 9 Nëntor 2019, Entertainment Show
09/11 23:15
Stresi performancë, Shiko kush LUAN 3, 9 Nëntor 2019, Entertainment Show
09/11 23:15
O pas o plas, Shiko kush LUAN 3, 9 Nëntor 2019, Entertainment Show
09/11 23:15