Episodi i plotë: Nata e Fëmijërisë, 3 Prill 2019
04/04/2019 00:00

Moderatore dhe Autore: Jonida Shehu Autore: Alda Bida Të ftuar: Shegushe Bebeti, Artemisa Mithi, Heron Mustafaraj, Donald Kokona, Manjola Begolli, Sokol Gjoshi, Genci Mosho, Teuta Doçi, Romina Ruda.