Episodi i plotë: E Diell 10 Shkurt 2019, Entertainment Show
10/02/2019 18:01

E diella, programi argëtues, informues dhe edukativ i së dielës ! Ky program integron në përmbajtjen e tij çdo moshë duke i dhënë një hapsirë çdo fushë me potencial interesant për të krijuar spektakël. Autor: Edi Manushi Moderatorë: Edi Manushi,Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla Këngëtare: Ana Kodra Të ftuar: Olta Gixhari, Spartak Ngjela Rubrikat: Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla, Ervin Kurti, Argjira Spanca, Flori Gjini, Einxhel Shkira, Ilnisa Agolli, Afërdita Shuteriqi, Emiljano Lule.

Episodi i plote: E Diell 21 prill 2019, Entertainment Show
21/04 18:01
Shkolla “Pavarësia” rregullon shtëpinë e një familjeje të pastrehë “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Nuk iu pëlqen hunda apo veshët? Zgjidhja vjen nga klinika “Anassa” “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Rëndësia e rehabilitimit nga “Spitali Amerikan” “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Bojken Lako kolazh muzikor në “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Juli i “Tribe Restorant” shijon pjatën VIP të gatuar nga Alesia Bami “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
“Gjira`s Style” në prapaskenat e një fotoshooting-u “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Soni Malaj performancë magjike në “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Lali & Luli të dashuruar pas këngëve të Soni Malaj “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
“Escape”- Njihuni me polaken që e quan veten labe “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Fëmijët e “Dream House Dance Akademi” kërcejnë valle shqiptare në “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Lali & Luli tregojnë veten në muzikën rock para Bojken Lakos “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Soni Malaj – 22 vite karrierë, koncerti recital & malli për babain “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Bojken Lako – revolucioni që solli në muzikën shqiptare “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Soni Malaj për jetë nate me moderatorët e “E Diell”, 21 prill 2019
21/04 18:00
Episodi i plote: E Diell 14 prill 2019, Entertainment Show
14/04 18:01
Lali & Luli i bëjnë “diss” Taynës në “E Diell”, 14 prill 2019
14/04 18:00
Olen Cesari bën plazh në “E Diell” 14 prill 2019
14/04 18:00
Zana Çela flet për “Marie Kraja”, familjen dhe pasionin për këngën “E Diell” 14 prill 2019
14/04 18:00
Zana Çela tregon si u përshtat TKOB për “Protagonist Ndryshe” ” E Diell” 14 prill 2019
14/04 18:00