Epidemia e gripit, në Fier dyshohet për viktimën e dytë
14/02/2018 15:53

Në Fier është shtuar fluksi i shtrimeve në spital prej gripit. Me simptomat e virozës së stinës është shtruar pak ditë më parë dhe një 21-vjeçare nga fshati Mujalli.