Energji nga dielli, në 2019 vihen në punë impiantet e para
28/06/2018 15:26

Qeveria ka rritur kapacitet e ofruara për investitorët privatë për të ndërtuar impiante të energjisë diellore. Çmimi i blerjes është i garantuar 100 euro për megavat dhe kjo zgjat për 15 vitet e para.