Ende dilemë në Greqi për emrin “Maqedonia e veriut”
22/12/2018 14:48

Marrëveshja mes Maqedonisë dhe Greqisë për zgjidhjen e çështjes së emrit ka hyre në fazën e fundit të zbatimit, sidomos në Maqedoni.