Emisioni i plotë – Wake Up, 11 Nëntor 2019
11/11/2019 13:39

Tema: Moti, Adiola Bani Tema: Shtypi - Lexohen mediat online shqiptare dhe të huaja. Tema: Këmbimi valuator Tema: CENSUS-i i popullisisë nis në tetor 2020 Feja dhe etnia sërish me “dëshirë”. Gjoba për pyetjet thelbësore Të ftuar: Majlinda Nesturi Tema: Korrupsioni në universitete, 51% e studentëve pranojnë pagesat nën dorë në këmbim të notës 6,6% pohojnë se ju janë kërkuar favore seksuale Të ftuar: Çeldo Brahimaj Tema: Mini keket turke që shiten në Shqipëri me plastikë, dyshohet që sjellin paralizë. Qendra "Konsumatori shqiptar" kërkon tërheqjen e produktit nga tregu. Italia ndërkohë ka ngritur alarmin Të ftuar: Ersida Teliti Tema: Tiranë, tregu i lëvizshëm i fruta-perimeve shkon në ҫdo zonë të qytetit! Lidhje LIVE: Malvina Gorreja, Berton Hoxha Tema: Lotusi shqiptar që u ndërtua 10 vite më parë në Plykë të Fierit Njihuni më djemtë që e ndërtuan dhe ëndrrën e tyre për të ngritur një kompani Të ftuar: Kadri Manaj Lidhje LIVE: Oltion Shatëri

Emisioni i plotë – Wake Up, 06 Dhjetor 2019
06/12 16:50
Wake Up/ “Tërmeti dhe pema”, përralla e Arbërit 7 vjeçar nga Durrësi
06/12 13:22
Wake Up/ Shqiptari Dastid Ferati; Nga kampet e Kenias në rrënojat e Durrësit dhe Thumanës
06/12 12:55
Wake Up/ Rriten kërkesat për tokë. Njerëzit duan ti ndërtojnë vetë shtëpitë
06/12 12:38
Wake Up/ Çdo dëm nga tërmeti do të kompensohet. Garantojnë kompanitë e sigurimeve
06/12 12:00
Emisioni i plotë – Wake Up, 05 Dhjetor 2019
05/12 15:37
Wake Up/ Do të sfidonte 148 kuzhinierët më të mirë të botës, por gatuan në Thumanë e Bubq
05/12 11:58
Wake Up/ Yjet e kuzhinës botërore do të gatuajnë për banorët e strehuar në çadra
05/12 11:58
Wake Up/ Studentët e Filologjikut krijojnë aplikacion ku ti raporton dëmet e tërmetit
05/12 11:43
Wake Up/ Memorial në Lurë për viktimat nga tërmeti. Mbillen 51 filiza me emrat e tyre
05/12 11:31
Wake Up/ Arrestimi për një status në FB. Policia shkeli ligjin me qëllimin; frikësimin e publikut
05/12 11:26
Wake Up/ “Ligji ka vendosur në pallate një “gjyle” që quhet administrator”. Revolta e inxhinierit
05/12 11:09
Emisioni i plotë – Wake Up, 04 Dhjetor 2019
04/12 15:26
Wake Up/ Ndërtesat publike të pacertifikuara. Bota i certifikon çdo 20-30 vjet
04/12 12:23
Wake Up/ Te aplikacioni “termet.invent.al”, mund të nxirrni vetë të dhënat e dëmeve nga tërmeti
04/12 12:04
Wake Up/ Elvis Naçi: Po t’i hyja politikës do ishte tradhti ndaj atyre që më besojnë
04/12 12:03
Wake Up/ Elvis Naçi: Me 5.176.244 Euro të mbledhura, do të ndërtojmë 270 banesa
04/12 12:03
Wake Up/ “Këtë muaj do hamë më pak”. Historia e Xhevahires. Dha pensionin për të dëmtuarit nga tërmeti
04/12 11:51
Wake Up/ A po zhvendosen tërmetet në jug të vendit? Sizmiologët thonë JO
04/12 11:51
Wake Up/ 85% e godinave në Durrës janë në rregull. Flet inxhinieri Agim Seranaj
04/12 11:42