Emisioni i plotë: Hipokrati, 13 Korrik 2019, Infeksionet seksualisht të transmetueshme
13/07/2019 19:31

Moderatore: Oriela Kosho Të ftuar: Dr. Najada Çomo - Shefe e Shërbimit Infektiv Hipokrati i kësaj jave diskutoi rreth sëmundjeve seksualisht të transmetueshme. Infeksionet e transmetuara seksualisht janë një shqetësim i madh individual, shoqëror dhe i shëndetit publik. Kostot e tyre sociale, shëndetësore dhe ekonomike janë të konsiderueshme dhe ndikojnë në jetën dhe mirëqenien e individëve dhe marrëdhënieve në shoqëri.

Laboratori Intermedica – Pararojë e Diagnostikës Shqiptare, Emisioni i plotë – 04 Prill 2020
04/04 21:59
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Intervistë me Dr. Vasil Llajo, President -04 Prill 2020
04/04 19:35
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Intervistë për Privatësinë & ruajtjen e të dhënave – 4.4.2020
04/04 19:34
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Privatësia dhe ruajtja e të dhënave të klientëve – 04 Prill 2020
04/04 19:33
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Intervistë për Analizën për gjendjen e kockave – 04 Prill 2020
04/04 19:33
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Ekzaminimi i mëlçisë me Elastografi – 04 Prill 2020
04/04 19:32
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Analiza për gjendjen e kockave – 04 Prill 2020
04/04 19:32
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Intervistë për Testin e Kancerit të Zorrës së Trashë -04.04.2020
04/04 19:31
Hipokrati: Laboratori Intermedica- Testi për Kancerin e Zorrës së Trashë – 04 Prill 2020
04/04 19:31
Hipokrati: Laboratori Intermedica-Intervistë për Analizën metabolike & diagnozën prenatale -4.4.2020
04/04 19:30
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Analiza Metabolike e të Porsalindurit – 04 Prill 2020
04/04 19:30
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Diagnoza Prenatale – 04 Prill 2020
04/04 19:30
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Egzaminimet që ofron – 04 Prill 2020
04/04 19:29
Hipokrati: Laboratori Intermedica – “Miqtë e Hipokratit na shkruajnë” – 04.04.2020
04/04 19:29
Hipokrati: Laboratori Intermedica -Roli i Vitamines D në Intolerancën Ushqimore-Diola Dosti-4.4.2020
04/04 19:29
Hipokrati- Laboratori Intermedica- Metoda për të kuptuar Intolerancën Ushqimore-Diola Dosti-4.4.2020
04/04 19:28
Hipokrati: Laboratori Intermedica-Aparatura për testin e Intolerancës ushqimore-Diola Dosti-4.4.2020
04/04 19:28
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Ushqimet pa gluten – Diola Dosti – 04.04.2020
04/04 19:28
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Testi i Intolerancës Ushqimore – Diola Dosti – 04.04.2029
04/04 19:27
Hipokrati: Episodi i plotë – Si të mos përfundojmë te këmba diabetike, 28 Mars 2020
28/03 21:05