Emisionet e reja në Top Albania Radio
04/11/2011 19:00

Jemi mësuar t’i shikojmë në televizon me emisionet e tyre të suksesshëm ndërsa tani Sokol Balla, Alban Dudushi, Sajmiri dhe Doktori i Fiksit do na bëjnë të kthejmë vëmendjen nga radio.