Elbasani, qendra e festimeve të Ditës së Verës
14/03/2018 16:21

Kulmi i festës së Verës për banorët e Elbasanit është mesnata dhe orët e para të mëngjesit të 14 marsit. Rrugët mbushen plot, ndërsa në sheshet qendrore janë mbajtur edhe koncerte.