Ekspozohen pikturat “Pop Art”
08/11/2011 16:00

Një koleksion prej rreth 56 pikturash dhe veprash të piktorit Ilir Tupja është demonstruar në mjediset e Galerisë alternative "Tirana Ekspres", në kryeqytet.