Eksportet shqiptare në rënie/ Goditja më e madhe për tekstilet dhe këpucët
18/10/2019 15:44

Eksportet shqiptare vazhdojnë rënien. Sipas Instat në shtator eksportet ranë me 5,5% krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë, kurse si nëntë mujor rënia është 2,8%.

Borxhi publik, 64,7 përqind/ Shkak ulja e shpenzimeve, por edhe rënia e euros
19/11 15:30
Për pensionistët s’ka para/ Financat: Do shikojmë projektet me mosrealizim
18/11 15:09
Biznesi i Kosovës, kundër Shengenit
15/11 15:32
Ulet taksa e rivlerësimit të shtëpive/ Përfitojnë 35 mijë prona. Nis nga një janari
14/11 15:45
Projekti 36 milionë euro 2,2 km, dy mbikalime dhe një nënkalim te Shqiponja
12/11 19:52
Tiranë, 17 milionë euro për 4 shkolla/ Shpallet fituesi i koncesionit, në garë një grupim prej 6 kompanish
11/11 15:26
Buxheti, fonde për 10 rrugë/ Pjesën kryesore e merr rruga Kardhiq-Delvinë dhe Unaza e Tiranës
09/11 19:41
Fermerët në protestë/ I dorëzojnë Ministrisë së Bujqësisë disa kërkesa
07/11 16:03
Kontroll pallateve të vjetra/ Të gjitha ndërtesat mbi 50 vite do rishikohen
07/11 15:33
OSHEE, shpëtimi vjen nga qielli/ Anulohen kontratat e importit deri më 15 nëntor
07/11 15:25
71% e shqiptarëve nuk kursejnë, 27% e mbyllin muajin me shumë vështirësi
06/11 19:56
Gjobat e AKU nuk shfuqizohen/ Socialistët rrëzojnë propozimin e Ilir Beqes
06/11 15:40
Hekurudha, në garë 10 kompani/ Do ndërtohet me 70 mln euro linja, Tiranë-Rinas-Durrës
05/11 15:24
Investimet ulen me 40 milionë euro/ Më pak para për ushtrinë, arsimin dhe shëndetësinë
05/11 15:20
Anulohet shitja e Syrit të Kaltër/ Në ankand për 170 mijë lekë del parku i Drilonit
31/10 15:22
Financat, borxhet e prapambetura kanë shkuar në 340 mln euro
29/10 15:25
Pa faturë, ndiqesh penalisht/ Ndryshimet e reja ligjore në paketën fiskale
28/10 15:32
Protestë kundër HEC në Mirditë, banorët kërkojnë që mos dëmtohen ambjenti
28/10 15:30
Qeveria pezullon tenderat e mëdhenj/Urdhri për institucionet publike: të ndalojnë ato me më shumë se 12 mln
27/10 19:42
Biznesi dhe dy ditë kohë/ Duhet të hapin llogari bankare për të punuar
26/10 15:42