Eksportet në rritje. Në 5 muaj, 120 milionë euro
19/06/2017 00:00

Eksportet u rritën për të pestin muaj me radhë në ritëm dyshifror, duke rekuperuar plotësisht rënien në dy vitet e shkuara.

KKT, tjetër kullë në qendër
14/12 19:46
Shqipëria, në tregjet ndërkombëtare për hua
14/12 16:19
Eurobond, 500 milionë euro. Shqipëria, në tregjet ndërkombëtare për hua
14/12 15:56
Turizmi në krye, në 9 muaj solli 1.3 miliardë euro
12/12 15:04
INSTAT: Ulet papunësia
12/12 14:42
Dërgesat e emigrantëve, BSH: Bankat të ulin kostot e transfertave
11/12 14:48
“Shiu shpëtoi buxhetin”
10/12 15:23
Skenari i njëjtë, CEZ ikën nga Bullgaria e Turqia siç iku nga Shqipëria
10/12 15:21
Pezullim lejeve për autobusët, Ministria: Kontroll dhe anulim për 60 linja
08/12 15:33
Çmimi i energjisë, Qeveria do të vendosë për tarifat e KESH
08/12 15:23
Kredi me një bilanc, nga 1 janari bankat nuk do pranojnë dy bilance
07/12 20:42
Bizneset me një bilanc, nga 2018 bankat njohin vetëm atë të Tatimeve
07/12 14:40
Rriten kuotat për peshkimin; 100 tonë në 2018
06/12 15:40
Taksat për turizmin, nga lehtësitë përfitojnë investimet e reja
06/12 15:24
Dëmshpërblimi i përmbytjeve, Ahmetaj: 5 milionë euro në 2015
06/12 15:22
Si shpallen emergjencat? Vendimi i Qeverisë “Nano”; Shteti paguan për të gjitha
05/12 15:02
Pagat, Ahmetaj: Biznesi i madh të vetëkorrigjohet, ose…
05/12 14:58
Bilanci i përmbytjeve
03/12 16:23
Ekonomia shqiptare në Itali, mbi 250 mijë të punësuar
02/12 15:33
Reshjet përmirësojnë situatën në kaskadën e Drinit
02/12 15:15