Ekspertët: Të ndalet ndërtimi i HEC-eve
21/03/2015 00:00

Pak para Ditës Botërore të Ujit, shoqëria civile i kërkon qeverisë të vendosë moratorium për  ndalimin e ndërtimit të hidrocentraleve si për ata të cilët kanë marrë koncesionin dhe nuk e kanë ndërtuara ende hidrocentralin, por dhe për ata të cilët kërkojnë të marrin leje të reja të paktën për një periudhë trevjeçare.