Ekonomia në 2017, me gjuhën e shifrave dhe të parasë
31/12/2017 20:07

Viti 2017 nisi më pozitiv për ekonominë. Në tremujorin e parë prodhimi kombëtar u zgjerua me mbi 4 për qind i udhëhequr nga investimet, veccanërisht ato të huaja prej gazësjellësit tap dhe kaskadës së devollit.