Eja sfidoje djallin në “Hell’s Kitchen 2”
12/07/2019 16:26

A e ke pasion gatimin? A të tërheqin garat? A dëshiron të bëhesh i famshëm? A je i gatshëm që në emër të fitores të bësh gjithçka, të përballesh me të papriturat, tensionin, debatin në kuzhinë më “të tmerrshme”, por më të famshmen, më të dëshiruarën në të gjithë botën? Nëse ke një “Po” si përgjigje për të paktën njërën nga këto pyetje, mos humb më kohë. Apliko për t’u bërë pjesë e “Hell’s Kitchen Albania 2”. Top Channel do ta risjellë në Tetor, formatin e cilësuar ndër më të suksesshmit në zhanrin “reality show”, në të gjithë botën. Një program që ndërthur pasionin dhe talentin për të gatuar, garën, tensionin, debatin, adrenalinën, spektaklin…Çfarë do të ndodhë këtë herë në kuzhinën e ferrit!? Eja zbuloje! Eja bëj paktin tënd me djallin dhe kupto se mund të fitosh, se mund ta sfidosh shefin “e tmerrshëm”, Renato Mekollin! Ai po ju pret! Ti mund të jesh fituesi i këtij edicioni. Apliko tani! Është fare e thjeshtë. Mjafton një klik në: http://aplikime.top-channel.tv/hellskitchen

Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 6, 15 Nëntor 2019 – Reality Show
15/11 23:16
Hell’s Kitchen 2 – Vjonisi thyen rregullat. Ai përjashtohet nga Hell’s Kitchen
15/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato i derdh pjatën në trup Meridianit. Si reagon ai?
15/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Konkurrentët vendosin recetat në kurriz të njëri-tjetrit me gjilpëra
15/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shefi i qepet Rezartit. I hedh atij tre herë makaronat
15/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Kristina kap prej flokësh Marselën. Çfarë bën ajo?
15/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato Sokolit: “Kë prek me dorë ti?!”
15/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Selmani dhe Meridiani futen në Hell’s Kitchen. Si do të ndahen skuadrat?
15/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Djemtë vrapojnë për të shpërndarë ushqimet e Baboon. Vajzat relaksohen në SPA
15/11 23:15
Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 5, 8 Nëntor 2019 – Reality Show
08/11 23:16
Hell’s Kitchen 2 – Çfarë është pajisja misterioze që fshihet pas copës së zezë?
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Vajzat marrin vlerësime nga shefi për punën e mirë që po bëjnë me salçiçet
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Fituesit argëtohen në Dajt ndërsa Kristina qan përsëri. Sokoli i fshin lotët
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Klienti misterioz kërkon pjatën vetëm nga duart e Marselës. Kush është ai?
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Arditi largohet nga Hell’s Kitchen. Ai kërkon të shtrëngojë dorën me shef Renaton
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato demonstron i pari si punohet një salçiçe
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Sfida e salçiçeve/ Vajzat të shkurtat e të trashat, djemtë të hollat e të gjatat
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato vë në lojë djemtë që s’po i punojnë siç duhet salçiçet e tyre
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Sfida e restorantit. Shefi i hedh salcën Vjonisit dhe Rezartit ushqimet e djegura
08/11 23:15
Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 4, 1 Nëntor 2019 – Reality Show
01/11 23:16