Edita Tahiri: Dialogu përfundon me njohje
23/05/2018 20:07

Ish-ministrja për Dialog në qeverinë e Kosovës, Edita Tahiri ka thënë se ende ka shumë punë deri në pajtimin mes shqiptarëve dhe serbëve në Kosovë.