“Edhe muret kanë veshë”
08/05/2018 22:01

Muret nuk janë gjë tjetër veçse simbolizmi i një akti të mbyllur anti-komunikativ. Njeriu ndërton dhe i shemb ato dhe si të tillë ata shënjojnë memorien historike.