E Premtja e Zezë, në qendër të përkutimit janë zia dhe pendimi
31/03/2018 16:18

Festat e mëdha të Kishave orientohen tek jeta e Jezu Krishtit. Krishtlindjet mbeten padyshim më të preferuarat, por në aspektin religjioz, Pashkët janë akoma më të rëndësishme.