E moshuara më e lumtur…këndon dhe e transmeton “live” në Youtube
18/01/2019 13:44

Në sheshet publike në Kinë nuk është e pazakontë të shohësh të moshuar që praktikojnë kërcim, “tai chi”, apo edhe këngë.