Dyshoheshin si terroristë, Italia deporton dy shqiptarë
07/12/2017 15:27

Autoritetet italiane deportuan dy shtetas shqiptarë të dyshuar si xhihadistë. Sipas Ministrisë së Brendshme italiane, ata akuzohen për mbështetje të një grupi salafit dhe për favorizim të emigracionit të paligjshëm.