Dua të të bëj të Lumtur – Sakrificat e një nëne në internim
19/01/2019 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Kristina kurajoze, Fifi
13/04 23:30
Dua të të bëj të Lumtur – Mamaja protektive
13/04 23:30
Dua të të bëj të Lumtur – Gjysher ne vend te prinderve, Bujar Qamili
13/04 23:30
Dua të të bëj të Lumtur – Shtatzania surprizë
06/04 23:30
Dua të të bëj të Lumtur – Prindërit kundër djalit
06/04 23:30
Dua të të bëj të Lumtur – Burrnesha
06/04 23:30
Dua të të bëj të Lumtur – Djali me spektrin autik realizon ëndrrën e tij më të madhe
30/03 23:32
Dua të të bëj të Lumtur – Një zotëri 80 vjeçar përballë vajzave të ekranit
30/03 23:31
Dua të të bëj të Lumtur – Surpriza e jashtëzakonshme për babain e një heroi
30/03 23:30
Dua të të bëj të Lumtur – Më fal nënë
23/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Surprizë nga Rajmonda Bulku
23/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Dashuri pas 57 vitesh
23/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Surprize per te moshuarit ne azil
16/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Nje gjyshe per mama
16/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Surpriza e Merita Halilit per fansat
16/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Vjehrra është një nënë e dytë për mua
09/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Djali që nuk u dorëzua pas tragjedisë që i ndodhi/ Alban Dudushi
09/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Vajza e braktisur nga familja i kërkon falje vëllait
09/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Alban Dudushi merr emocione dhe surpriza që nuk i priste
09/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Burri falenderon gruan pas aksidentit / Soni Malaj
02/03 23:00