Dritëhijet e Fatmir Xhafajt, në Top Story, të mërkurën në Top Channel
04/12/2018 13:27

Një profil për ish ministrin e Brendshëm Fatimr Xhafaj, e kaluar e tij në kohën e komunizmit, lidhja me biznesin dhe ngritja në majat më të larat të politikës. Klani Xhafaj në partinë Socialiste dhe lufta e brendshme që ai ndezi. Marrëdhënia e tij me Geronin, por edhe me një vëlla tjetër të pa njohur publikisht. Kush është në të vërtetë Fatmir Xhafaj?