Donald Lu, një amerikan i shqetësuar, Top Story, të mërkurën, ora 21:00.
02/10/2018 13:32

Ambasadori i shqiptarizuar i Shqipërisë, Donald Lu, bilanci i tij në 3 vitet e diplomacisë. Cilat ishin betejat më të forta me politikën, krimin dhe drejtësinë. Ambasadori që theu rregullat e komunikimit diplomatik. Donald Lu, një amerikan i shqetësuar, Top Story, të mërkurën, ora 21:00.