Domingo nën akuzë/ 8 këngëtare e akuzojnë për ngacmim seksual
14/08/2019 20:40

Gjiganti i operas, Placido Domingo ka mbrojtur veten përballë akuzave për ngacmim seksual duke insistuar se ai beson se të gjitha ndërveprimet dhe marrëdhëniet në karrierën e tij të gjatë kanë qenë gjithnjë të dëshiruara dhe konsensuale.