Do të rinisë taksa në “Rrugën e Kombit”
02/06/2018 15:02

Në “Rrugën e Kombit” prej disa javësh vijon puna për të ndërtuar dhe zgjeruar zonën ku do të rinisë të paguhet taksa e kalimit.