“Do shkrihen policitë bashkiake”/ Ministri Lleshaj: Kanë dalë nga misioni i ligjit
19/06/2019 19:11

Përplasjet dhe vënia e flakëve të disa, KZAZVE me qëllimin final pengimin e zhvillimit të zgjedhjeve më 30 Qershor, Sandër Lleshaj ministër i punëve të Brendshme e komentoi si një shfaqje brutale e dëshpërimit politik të kthyer në veprimtari të paligjshme e në akte kriminale, që do të ndëshkohen me të gjithë forcën e ligjit.