Diva’s show; Irma, Rovena, Eneda dhe Besa në një recital
16/05/2018 11:02

Për herë të parë Irma Libohova, Rovena Dilo, Eneda Tarifa dhe Besa Kokëdhima do të vijnë në një recital madhështor në Pallatin e Kongreseve.