Ditët e flautistit
16/05/2018 09:32

Elvis Rudi dhe Marin Gjollma çelën siparin e projektit “Ditët e hapura të flautist”, nëpërmjet një koncerti recital të muzikës së dhomës në Universitetin e Arteve.