Dita e Verës, rrugët që bllokohen për aktivitetet festive
13/03/2018 15:52

Nesër në Tiranë, ashtu si dhe në të gjithë vendin festohet Dita e Verës. Krahas axhendës së festimeve, bashkia e kryeqytetit bën të ditur edhe bllokimin e rrugëve që do të duhet për të organizuar aktivitetet e shumta.