Dita e Radios, nga “Ju flet Tirana”
13/02/2018 15:41

Pedagogë, gazetarë dhe pronarë të radiove janë mbledhur në një forum të përbashkët për të kujtuar magjinë dhe sfidat e radios në 80 vite, qëkur radio Tirana nisi transmetimet e para.