Dita e eksodit; Në Kukës përkujtohet mikpritja 19 vite më parë
16/04/2018 12:13

Sot në Kosovë përkujtohet 19 vjetori i fillimit të eksodit të shqiptarëve. Gjatë luftës rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni.