Dieta mesdhetare ka “vdekur”, quajeni dietë “nordike”
24/05/2018 11:48

Dieta, për të cilën janë të famshme Greqia, Spanja dhe Italia, konsiderohet si më e shëndetshmja në botë. Por, edhe pse ushqimi i tij i pasur në fruta, perime, peshk dhe vaj ulliri vlerësohet së tepërmi në botën perëndimore, Mesdheun po e pllakos obeziteti, sidomos te fëmijët.