Diaspora: Nga azilkërkues, sot në radhët e CDU-së
16/03/2019 20:12

Kolë Gjoka vendosi të largohej në vitin 1996 nga Shqipëria dhe të emigrojë bashkë me vëllain e tij. U nis drejt Gjermanisë si emigrant, dhe sot është pjesë CDU-së.