Diaspora/ Marsela Ceno nisi punë si praktikante në spitalin e Rasttat në Baden, sot është mjeke kirurge
06/04/2019 20:00

Në episodin e rradhës të “Diaspora” është rrëfimi I Marsela Cenos , e cila është larguar nga Shqipëria dhe jeton prej disa vitesh në Gjermani. Marsela punon si mjeke kirurge në shtetin gjerman dhe në rrëfimin e saj ka treguar se si arriti të kryej specializimin dhe më pas të sigurojë kontratën e punës, dhe si në disa raste nga mjekët gjermanë ka ndjerë skepticizëm. Marsela Ceno, bashkë me disa mjekë shqiptar që jetojnë në Gjermani ka themeluar shoqatën e mjekëve shqiptar. Qëllimi I shoqatës është bashkëpunimi i mjekëve shqiptarë dhe ndihma ndaj njëri-tjetrit si dhe përkrahja në proceset integruese, profesionale dhe kulturore. Angazhimet e doktoreshë Marsela Cenos janë edhe në shoqata të ndryshme Evropiane.

Sokol Elqeni: Udhëtova ilegalisht në shtigjet e maleve. S’dija me çfarë do të përballesha në Greqi
15/06 18:13
Rrëfimi I Premtim Dajkos, azili politik në Belgjikë për shkak të kërcënimve në fushatë elektrorale
08/06 20:00
Inisiativa për rikonstruksion e qendrave kulturore pak të njohura të Shqipërisë
01/06 20:00
Ismail Keta, një jetë mes sakrificave të mëdha dhe suksesit
25/05 20:00
Eneja Mushi: Dua që prodhimet shqiptare bio të jenë në USA & mos hidhen nga fermerët për shkak të mungesës së tregut
18/05 17:40
“E kam gjykuar veten përse emigrova… Diaspora duhet të jetë e bashkuar”
11/05 16:08
“U larguam nga Shqipëria në periudhën e rënies së firmave piramidale. Nuk e mendonim kurrë që nuk do ktheheshim”
04/05 20:00
Diaspora – “Marko Caka, një histori si në filma…”
27/04 15:41
Diaspora – Luan Hallulli: 14 vjeç u largova me skaf drejt Italisë. Familjen e kontaktova pas 7 muajsh
20/04 20:00
Diaspora/ Lutfi Vata, misionari i shkollave shqipe në Londër
13/04 17:31
Diaspora/ Marsela Ceno nisi punë si praktikante në spitalin e Rasttat në Baden, sot është mjeke kirurge
06/04 20:00
Diaspora – Shqiptarja e suksesshme në kompanitë gjigande të telekomunikacionit, sot drejtore në “Orange” France
30/03 15:48
“Diaspora”, rrëfimi i shqiptaro-amerikanit Visar Tasimi
23/03 19:05
Diaspora: Nga azilkërkues, sot në radhët e CDU-së
16/03 20:12
Këngëtari Gëzim Nika rrëfen historinë e tij të emigrimit në Amerikë në vitin 1997
09/03 20:15
Pandeli Majko: Samiti i tretë të organizohet nga organizatat e diasporës. Ky do të ishte suksesi real
09/03 20:00
DIASPORA- Anaida Deti, stomatologia shqiptare që nisi një jetë të re në Kanada
02/03 20:30
DIASPORA- Historia e avokatit shqiptar në Londër
25/02 11:40
“Diaspora”, së shpejti në kanalin e Top Channel në Youtube
25/02 11:39