Dhuna për Jeruzalemin, rrezikohet një intifadë e re
07/12/2017 15:04

Ashtu siç parashikohej, dhuna nuk vonoi të përfshinte Bregun Perëndimor pas vendimit të Donald Trumpit për të njohur Jeruzalemin si kryeqytet të Izraelit. Qindra palestinezë po protesojnë në qytetet rreth Bregut Perëndimor dhe Rripit të Gazës.