Dhjetë vjet lajme në Top-Channel
14/12/2011 20:00

Në datën 20 dhjetor, “Top-Channel” mbush dhjetë vjet nga krijimi i tij dhe së bashku me të, edhe edicioni i lajmeve feston dekadën e tij të ekzistencës. Katër nga ai grusht njerëzish të talentuar që hodhën gurin e parë të “TCH”, së bashku me Dritan Hoxhën, dëshmuan në emisionin e “Pasdites” për fillesën e lajmeve që do të revolucionarizonin të gjithë tregun mediatik dhe jetën e përditshme të shqiptarëve.