“Deti”, Qeveria kërkon leje. Meta do të konsultohet me Berishën
14/02/2018 20:15

Kur Gjykata Kushtetuese dha vendimin për të rrëzuar si antikushtetues paktin detar Shqipëri-Greqi, i lidhur nga qeveritë Berisha dhe Karamanlis 9 vjet më parë, një ndër arsyet ishte mungesa e plotfuqisë nga presidenti i Republikës.