Dështon gjyqi i “atentatit”. Mark Frrokut, njoftimi iu bë në burg, ai është në shtëpi
17/05/2018 15:50

Gjyqi ndaj Tom Doshit, Mark Frrokut dhe Durim Bamit dështoi me sukses, atëherë kur në seancën e parë pritej që Gjykata e Tiranës të çelte procesin aty ku u ndërpre një vit më parë, pra te thërritej për të dëshmuar kupola e politikanëve.