Dështojnë bisedimet në Shba, qeveria rrezikon rimbylljen
11/02/2019 15:15

Bisedimet mes republikanëve dhe demokratëve në Kongres, që synojnë të evitojnë një tjetër mbyllje të qeverisë amerikane, kanë dështuar pa asnjë marrëveshje.