Demollari bëhet ‘Mjeshtër i Madh’ nga presidenti Meta
12/05/2018 12:18

Presidenti i Republikës, Z. Ilir Meta i akordoi titullin “Mjeshtër i Madh”, trajnerit ish-futbollistit të Dinamos dhe ekipit kombëtar Sulejman Demollari.