Dëme nga zhvlerësimi i euros, shkak turizmi dhe paratë informale
12/05/2018 20:18

Ekspertët i kërkojnë Bankës së Shqipërisë të ndërhyjë për të mos lejuar zhvlerësimin e shpejtë të euros.