Dëbora bllokon rrugët në veri dhe zonat e larta. Akset nacionale, të hapura
14/02/2018 12:14

Reshjet e shiut dhe dëborës kanë vijuar gjatë natës në të gjithë territorin e vendit. Sasia më e madhe e reshjeve të shiut ishte në Korçë, me 35 mm dhe Vlorë, 33.