Dëbimi i azilantëve, Gjermania shton përpjekjet
01/04/2018 13:48

Gjermania shton përpjekjet për dëbimin e azilantëve. Falë një marrëveshjeje të miratuar nga konservatorët e CDU/CSU-së dhe socialdemokratët, autoritetet kanë filluar të ngrenë të ashtuquajturat “qendra ankorimi”, ku do të qëndrojnë azilkërkuesit në pritje të përfundimit të të gjitha procedurave.